09122202397
تهران، سید خندان، خ برازنده، پلاک 56، واحد 112
تاریخ ایجاد : 1403/04/18
1477 بازدید

معرفی شش مورد از بهترین زبان های برنامه نویسی برای مبتدیان

معرفی شش مورد از بهترین زبان های برنامه نویسی برای مبتدیان

شش مورد از بهترین زبان های برنامه نویسی برای مبتدیان: برنامه نویسی را یاد بگیرید

برنامه نویسی یک مهارت فنی مرتبط و جالب برای یادگیری است. شروع با یک زبان برنامه نویسی یا دانستن اولین زبان برنامه نویسی برای یادگیری کار آسانی برای مبتدیان نیست. در این مقاله جزئیات انتخاب زبان برنامه نویسی مناسب برای یادگیری را بررسی کرده ایم. بنابراین اگر شما یک تازه کار هستید که اصلاً ایده ای ندارید که از کجا شروع کنید، نگران نباشید زیرا ما می‌خواهیم 6 مورد از بهترین زبان های برنامه نویسی برتر را برای مبتدیان به جهت یادگیری برنامه نویسی لیست کرده و توضیح دهیم.

قبل از اینکه بخواهیم بهترین زبان برای یادگیری کدنویسی را به شما بگوییم، باید به طور خلاصه در مورد اینکه زبان برنامه نویسی چیست صحبت کنیم. زبان های برنامه نویسی متعددی در برنامه نویسی مورد استفاده قرار می‌گیرند، با نقش های متفاوت در بخش های مختلف مانند توسعه وب، مهندسی نرم افزار، هوش مصنوعی و یادگیری ماشین و غیره. اما زبان برنامه نویسی دقیقا چیست؟

زبان برنامه نویسی چیست؟

زبان های برنامه نویسی بسیاری برای حوزه های مختلف فناوری وجود دارد، اما زبان برنامه نویسی چیست؟ برنامه نویسی راهی برای آموزش کامپیوتر به منظور انجام وظایف خاص است. از طرف دیگر زبان برنامه نویسی مجموعه ای از قوانین و دستورالعمل هایی است که توسط برنامه نویسان برای برقراری ارتباط با سیستم کامپیوتری استفاده می‌شود.

کسی که برنامه های کامپیوتری می‌نویسد یا از زبان برنامه نویسی برای آموزش یا برقراری ارتباط با کامپیوتر استفاده می‌کند برنامه نویس کامپیوتر نامیده می‌شود. اکنون به طور خلاصه در مورد برنامه نویسی و برنامه نویس کامپیوتر می‌دانیم، اجازه دهید ببینیم بهترین زبان برنامه نویسی برای مبتدیان برای یادگیری کدام است.

بهترین زبان برنامه نویسی برای مبتدیان

یادگیری اصول برنامه نویسی برای مبتدیان نباید چندان سخت باشد، بنابراین ما 6 زبان برنامه نویسی برتر را برای یادگیری مبتدیان آماده کرده ایم.

1- زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت

جاوا اسکریپت نقش مهمی در برخی زمینه ها مانند توسعه وب دارد. برای مبتدیانی که می‌خواهند در توسعه وب سرمایه گذاری کنند، جاوا اسکریپت باید اولین زبان برنامه نویسی باشد که باید یاد بگیرند. جاوا اسکریپت یک فناوری سمت کلاینت برای ساخت صفحات وب پویا در نظر گرفته می‌شود. جاوا اسکریپت همچنین می‌تواند برای کدنویسی بک اند با کمک پلتفرم هایی مانند Node.js استفاده شود.

جاوا اسکریپت

یک رابط کاربر پسند ایجاد می‌شود که شامل انیمیشن ها و تعامل با کمک جاوا اسکریپت است. جاوا اسکریپت یک زبان برنامه نویسی آسان برای مبتدیان بدون تجربه کدنویسی در نظر گرفته می‌شود. همچنین شامل کتابخانه ها و چارچوب هایی مانند React، Vue.js است که توسعه سریع را تقویت می‌کند.

موارد استفاده از جاوا اسکریپت (۶ مورد برتر)

  1. توسعه وب
  2. توسعه بازی
  3. برنامه های کاربردی سرور
  4. اپلیکیشن های موبایل
  5. برنامه های کاربردی وب
  6. وب سرورها

2- زبان برنامه نویسی پایتون

نمی توان در مورد یک زبان برنامه نویسی برای مبتدیان بدون ذکر پایتون صحبت کرد. پایتون یک زبان برنامه نویسی برای همه است که می‌تواند در بسیاری از بخش ها مانند توسعه وب، AI/Ml، مهندسی نرم افزار، علوم داده، اتوماسیون و برنامه نویسی و غیره استفاده شود.

پایتون

پایتون یک برنامه نویسی شی گرا سطح بالا است که برای انسان قابل خواندن و درک آن آسان است. ویژگی های کلیدی برنامه نویسی پایتون عبارتند از: قابلیت خواندن، سادگی، تطبیق پذیری و جامعه عالی است. در واقع اکثر تازه کارها به دلیل این ویژگی ها و کاربردهای عملی پایتون در دنیای واقعی با پایتون شروع می‌کنند.

5 کاربرد عملی پایتون در دنیای واقعی

  1. توسعه وب
  2. هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی
  3. توسعه برنامه
  4. Web Scraping
  5. اتوماسیون

3- زبان برنامه نویسی سوئیفت

Swift یک زبان برنامه نویسی برای کسانی است که به توسعه اپلیکیشن iOS علاقه مند هستند. این یک زبان برنامه نویسی است که توسط اپل توسعه یافته است. این زبان دارای روند یادگیری سریعی است و ایمن و آسان ساخته شده است. این ویژگی ها آن را به گزینه ای عالی برای توسعه برنامه های iPhone، iPad و Mac تبدیل می‌کند.

 

سوئیفت

 

Swift یک زبان برنامه نویسی برای توسعه دهندگان با تجربه و مبتدیان است. اگر مبتدی هستید و به ساخت اپلیکیشن های مبتنی بر اپل علاقه دارید، می‌توانید با Swift شروع کنید.

4- زبان برنامه نویسی جاوا

بلوک سازنده توسعه اندروید جاوا است. جاوا یک زبان برنامه نویسی است که به دلیل مقیاس پذیری، قابلیت اطمینان و portability شناخته شده است که آن را به یک انتخاب عالی برای توسعه برنامه های مبتنی بر اندروید تبدیل می‌کند. این یک زبان برنامه نویسی شی گرا است.

جاوا

جاوا دارای سینتکس دقیقی است که می‌تواند برای ساخت اپ های قوی با عملکرد بالا برای پلتفرم های مختلف (مانند رایانه های رومیزی و دستگاه های تلفن همراه) استفاده شود. امروزه بسیاری از برنامه های اندرویدی از زبان برنامه نویسی جاوا پشتیبانی می‌کنند. بنابراین اگر شما یک توسعه دهنده پرشور اندروید هستید و به دنبال بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری هستید، می‌توانید به یادگیری جاوا فکر کنید.

5- زبان برنامه نویسی روبی

روبی اغلب به دلیل ظرافت، سادگی و تاکید بر رضایت توسعه دهندگان مورد تحسین قرار می‌گیرد. هم توسعه دهندگان مبتدی و هم با تجربه این زبان زنده و رسا را دوست دارند زیرا نوآوری و بهره وری را تقویت می‌کند.

روبی

با Ruby، به دلیل چارچوب قوی Ruby on Rails و سینتکس ساده، می‌‌توانید برنامه ‌های وب را به شکلی سریع و موثر ایجاد کنید. روبی به شما این توانایی را می‌دهد که به راحتی ایده های خود را به واقعیت تبدیل کنید، چه در حال ایجاد یک وبلاگ اولیه یا یک پلتفرم پیچیده تجارت الکترونیکی باشید.

6- HTML و CSS

اگرچه HTML و CSS زبان های برنامه نویسی نیستند، اما بلوک های سازنده توسعه وب هستند. مبتدیان در برنامه نویسی اغلب با این فناوری ها شروع می‌کنند تا بینشی در مورد نحوه کار وب کسب کنند. آنها ستون های اساسی هستند که وب سایت ها بر اساس آنها ساخته می‌شوند.

HTML و CSS

 

HTML مخفف «زبان نشانه گذاری هایپر تکست» است که برای ایجاد اسکلت یا ساختار یک صفحه وب استفاده می‌شود. ساختار محتوا در یک صفحه وب با استفاده از عناصر نشان داده شده به عنوان تگ (p، h، div) شناخته می‌شوند. این تگ ها بخشی از یک صفحه وب مانند هدرها، تصاویر، پاراگراف ها، لینک ها و سایر محتویات چند رسانه ای را تعریف می‌کنند.

از سوی دیگر CSS مخفف «برگ سبک آبشاری» است. برای استایل دادن به عناصر یک صفحه وب و ارائه بیشتر آنها استفاده می‌شود. با افزودن رنگ‌ ها، فونت ‌ها، فاصله ‌ها و ویژگی ‌های طراحی واکنش ‌گرا که با اندازه‌ های مختلف صفحه نمایش سازگار است، به ساختار HTML جان می‌‌بخشد.

HTML و CSS چیزهای ضروری برای یادگیری برای مبتدیانی هستند که مشتاق توسعه وب هستند. یادگیری آنها آسان است و نیازی به دانش قبلی در مورد برنامه نویسی ندارند.

4 دلیل برای یادگیری برنامه نویسی

  1. توانمندسازی از طریق خلق: یادگیری برنامه نویسی به شما توانایی ایجاد و توسعه وب سایت ها، برنامه ها، ابزارها و نرم افزارهای خود را به طور کلی می‌دهد. برنامه نویسی به شما کمک می‌کند تا ایده های خود را زنده کنید.
  2. فرصت های شغلی: با پیشرفت سریع فناوری در دنیای امروز، تقاضا برای برنامه نویسان همچنان در حال رشد است. یادگیری نحوه کدنویسی می‌تواند با موفقیت در یک شرکت فناوری بزرگ شغلی برای شما ایجاد کند.
  3. مهارت حل مسئله: کدنویسی تفکر منطقی شما را بهبود می‌بخشد و مهارت های قوی حل مسئله را توسعه می‌دهد. داشتن این مهارت ها می‌تواند به شما کمک کند در هر شغلی و در زندگی روزمره جا بیفتید.
  4. فریلنسری و انعطاف پذیری: داشتن مهارت برنامه نویسی برای افرادی که خواهان شغلی انعطاف پذیر هستند عالی است. این مهارت به شما کمک می‌کند تا از خانه خود در هر نقطه از جهان کار کنید. این انعطاف‌ پذیری باعث ایجاد تعادل بهتر بین کار و زندگی می‌‌شود.

سخن پایانی

بهترین زبان برنامه نویسی برای مبتدیان نیز به علاقه یا حوزه تخصصی آنها بستگی دارد. برای مثال یک مبتدی که می‌‌خواهد در توسعه وب سرمایه‌ گذاری کند، ممکن است ابتدا HTML، CSS و جاوا اسکریپت را یاد بگیرد. و کسی که می‌خواهد هوش مصنوعی و یادگیری ماشین را یاد بگیرد، ممکن است مجبور شود زبان برنامه نویسی پایتون را انتخاب کند. همین امر در مورد جاوا برای توسعه اندروید نیز صدق می‌کند.

دانستن آنچه می‌خواهید در انتخاب زبان برنامه نویسی مناسب برای یادگیری ابتدا ضروری است. هر کدام را که انتخاب می‌‌کنید، به یاد داشته باشید که یادگیری کدنویسی یک سفر است و ممکن است کمی‌زمان ببرد. کلید یادگیری برنامه نویسی تمرین و ثبات است. در حین کاوش از فرآیند لذت ببرید.


شرکت رسام سرور ایرانیان نمایندگی فروش سرور ، استوریج و قطعات شرکت hpe میباشد.

به دلیل مشکل در خرید از طریق درگاه آنلاین، لطفاً سفارش خود را از طریق تلفن و یا واتس‌اپ ثبت نمایید.