بهترین مانیتورهای گیمینگ در سال 2024: نمایشگرهای سطح بالای گیمینگ
به دنبال بهترین مانیتور گیمینگ هستید؟ این مقاله را تا انتها بخوانید!
برای گیمرها تجهیز دستگاه خود به بهترین مانیتور گیمینگ احتمالاً چند چیز را به همراه خواهد داشت.
بدون شک به دنبال تصاویری واضح هستید، اما ویژگی های بیشتری مانند همگام سازی تطبیقی و نرخ تازه سازی بالا نیز ممکن است در لیست خواسته های شما باشد. اطمینان از اینکه بهترین مانیتور را برای خود انتخاب کرده اید، یک عامل اساسی در جهت بهینه سازی عملکرد گیمینگ های رایانه شخصی مورد علاقه است.
Gigabyte M32UC با گستره مناسبی از ویژگی ها و قابلیت ها، انتخابی عالی برای یک مانیتور گیمینگ است. پنل 32 اینچی آن نرخ تازه سازی 144 هرتز و زمان پاسخگویی چشمگیر 1 میلی ثانیه را ارائه میدهد. این دستگاه با ارتشی از پورت های نصب شده ارائه میشود که گزینه های اتصال زیادی را در اختیار شما قرار میدهد و برای یک مانیتور گیمینگ با کیفیت 4K ارزش زیادی دارد.
اگر مشکلی ندارید که کمی بیشتر هزینه کنید میتوانید نرخ پاسخگویی کمی پایین تری داشته باشید. ASUS TUF Gaming VG289Q گزینه مقرون به صرفه تری برای گیمرهایی است که به دنبال استفاده از مانیتور 4K هستند. این صفحه نمایش ۲۸ اینچی دارد که میتوان آن را به صورت انعطاف پذیر تغییر مکان داد، اما با توجه به قیمت ورودی، قیمت مناسبتری را در پنل های 4K پیدا نخواهید کرد.
چه صفحه نمایش 4K واضحی باشد که به دنبال آن هستید یا یکی از بهترین مانیتورهای p1440، تخصص ما میتواند شما را به سمت بهترین گزینه مناسب برای رایانه شخصی راهنمایی کند. ما صدها مانیتور را در طول سالیان به طور گسترده آزمایش کرده ایم، بنابراین میتوانید به نظرات ما در مورد بهترین نمایشگرهای گیمینگ امروزی اعتماد کنید.
بهترین مانیتور گیمینگ در سال 2024
ما ساعت ها صرف آزمایش هر محصول یا خدماتی میکنیم که بررسی میکنیم، بنابراین میتوانید مطمئن باشید که بهترین ها را میخرید. اینها انتخاب های ما برای بهترین مانیتور گیمینگ سال هستند که با فرآیند آزمایش و بررسی گسترده پشتیبانی میشوند، بنابراین میدانید که میتوانید برای یافتن مانیتور گیمینگ مناسب با نیازها و بودجه خود به توصیه های ما اعتماد کنید.
-
گیگابایت M32UC
بهترین مانیتور گیمینگ به طور کلی
مشخصات فنی
Screen size: 31.5-inch
Aspect ratio: 16:9
Resolution: 3,840 x 2,160p
Refresh rate: 144Hz (160Hz OC w/ DisplayPort 1.4)
Brightness: 350 cd/m2
Response time: 1ms
Viewing angle: 178/178
Contrast ratio: 3,000:1
HDR: VESA DisplayHDR400
Color support: 93% DCI-P3, 123% sRGB
دلایل خرید
- کیفیت تصویر و عملکرد عالی
- بسیاری از گزینه های اتصال
- ارزش خرید عالی
دلایل عدم خرید
- کیفیت بد بلندگوها
- تنظیمات پایه نیاز به کمی سرهم بندی دارند
گیمرهای چند پلتفرمی که به دنبال یک مانیتور گیمینگ 32 اینچی با کارایی بالا برای گیمینگ 4K در 144 هرتز هستند، در اینجا با M32UC گیگابایت، چیزهای زیادی پیدا خواهند کرد. پشتیبانی از HDR400 خوب است، اما چیز خاصی نیست، اما با تعداد قابل توجهی از پورت ها و سایر ویژگی های مفید، به همراه زمان پاسخگویی پیکسلی سریع و پوشش رنگی عالی، این مانیتور ظاهری عالی با عملکرد رضایت بخش دارد.
از بلندگوهای داخلی انتظار زیادی نداشته باشید، زیرا آنها به سختی کار را انجام میدهند. اما اکثر گیمرهای جدی به هر حال یک هدست یا مجموعه بلندگوهای عالی خواهند داشت. شما دو پورت HDMI، یک Display Por، و تعداد انگشت شماری از گزینه های USB و همچنین سیستم KVM دریافت میکنید. برای گیمرهایی که به دنبال کنترل گوشی یا تبلت خود در حین گیمینگ هستند، افزودنی بسیار جالبی است.
وقتی قیمت عالی این نوع نمایشگر منحنی را در نظر بگیرید، یکی از بهترین مانیتورهای گیمینگ را از نظر ارزش در بازار دریافت خواهید کرد. فقط قبل از استفاده حتما آن را کالیبره کنید.
-
ایسوس TUF Gaming VG289Q
بهترین مانیتور گیمینگ مقرون به صرفه
مشخصات فنی
Screen size: 28-inch
Aspect ratio: 16:9
Resolution: 3,840 x 2,160
Refresh rate: 60Hz
Brightness: 350 cd/㎡
Response time: 5ms
Viewing angle: 178/178
Contrast ratio: 1,000:1
Color support: 90% color gamut, 1073.7M (10bit)
Weight: 7.6 kg
دلایل خرید
- در موقعیت های دید مختلف بسیار انعطاف پذیر است
- رنگ های زیبا و دقیق
دلایل عدم خرید
- حداقل HDR
با Asus TUF Gaming VG289Q، ارزش زیادی برای پول خود به خصوص با توجه به قیمت پایین ورودی دریافت میکنید. یکی از مقرون به صرفه ترین مانیتورهای گیمینگ 4K در حال حاضر، این مانیتور 28 اینچی است که میتواند به هر نحوی که به آن نیاز دارید (به طور طبیعی) بچرخد، بچرخد و بچرخد.
به لطف کیفیت تصویر و طراحی که به طور نامحسوسی بازی محور است، این نمایشگر یکی از بهترین مانیتورهای 4K نه تنها برای گیمرها، بلکه برای کاربران معمولی است که از مدیا بصری زیادی نیز استفاده میکنند. جزئیات بی عیب و نقص، وضوح بی عیب و نقص و رنگ های زنده و دقیق با طیف رنگی 90 درصدی آن در طول آزمایش ارائه میشود و ما آن را نه تنها برای گیمینگ، بلکه برای مصرف مدیا نیز عالی یافتیم.
همچنین دارای حاشیه های بسیار نازک و یک راه حل مدیریت کابل بسیار خوب و همچنین تنظیمات نمایشگر برای افزایش تجربه تماشای شماست. اگر به دنبال یک مانیتور گیمینگ مقرون به صرفه هستید، این بهترین گزینه است.
-
Samsung Odyssey OLED G9
صفحه نمایش پریمیوم که خیلی چیزها را ارائه میکند
مشخصات فنی
Screen size: 49-inch
Aspect ratio: 32:9
Resolution: 5,120 x 1,440
Refresh rate: 240Hz
Brightness: 250 nits
Response time: 0.03ms
Viewing angle: 178°(H)/178°(V)
Contrast ratio: 1,000,000:1
Color support: Max 1B, 99% DCI-P3
دلایل خرید
- صفحه نمایش بزرگ و زیبا 4K HDR
- سیستم بلندگوی عالی
- هزاران گزینه سفارشی سازی
- گستره رنگ، زمان پاسخ دهی و نرخ تازه سازی فوق العاده
دلایلی عدم خرید
- فوق العاده گران است
- UI وحشتناک است
- عدم تنوع رنگ بندی
Samsung Odyssey G9 همیشه یک نمایشگر گیمینگ گران قیمت بوده است و این در این به روز رسانی جدید تغییری نکرده است. اکنون با یک پنل OLED، این به روز رسانی جدید احتمالاً ارزش سرمایه گذاری را دارد، با این حال، تقریباً از هر نظر نسبت به نسل قبلی خود بهبود یافته است.
وقتی با کارت گرافیک مناسب Pair میشوید (برای گرافیک به یک رایانه شخصی قدرتمند نیاز خواهید داشت) عناوینی مانند Forza Horizon 5 و Doom: Eternal در طول آزمایش ما در این مورد به خصوص با نسبت تصویر فوقالعاده 32:9 کاملاً خارق العاده به نظر میرسند. دقت رنگ آن به طور متوسط حدود Delta-E < 1 در حال استفاده است، با sRGB در حالت های نمایش گیمینگ 143 و در حالت های دیگر حدود 194، و DCI-P3 تقریباً به طور کامل روی 137 باقی میماند مگر اینکه تقریباً در هر حالت گیمینگ باشد.
یک نقص بزرگ در طراحی وجود دارد که تجربه شگفت انگیزی را کاهش میدهد: خود رابط کاربری که به طرز باورنکردنی درهم و پیچیده است. و باز هم این چیزی است که اکثر مردم توانایی پرداخت آن را ندارند یا شاید اگر یک رایانه شخصی قوی برای Pair شدن با آن ندارند، نباید آن را بخرند. با این حال اگر به بهترین مانیتور فوق عریض نیاز دارید، این همان چیزی است که میتوانید تهیه کنید.
-
ال جی UltraGear 38GN950
بهترین مانیتور گیمینگ فوق عریض
مشخصات فنی
Screen size: 38-inch
Aspect ratio: 21:9
Resolution: 3840 x 1600
Refresh rate: 144Hz
Brightness: 450cd/m²
Response time: 1ms
Contrast ratio: 1000:1
Color support: DCI-P3 98%
Viewing angle: 178/178
Weight: 20.3 lbs
دلایل خرید
- دارای بسیاری از ویژگی های عالی گیمینگ محور است
- عملکرد فوق العاده پاسخگو و روان
دلایلی عدم خرید
- HDR نمی تواند با تلویزیون های سطح بالا رقابت کند
سخت است که تحت تاثیر ال جی UltraGear 38GN950 قرار نگیرید. اگر به دنبال بهترین مانیتور گیمینگ هستید، مطمئناً این مانیتور بهترین است: با نرخ تازه سازی 144 هرتز که میتواند به راحتی تا 160 هرتز اورکلاک شود، زمان پاسخگویی 1 میلی ثانیه، کیفیت تصویر فوق العاده و بسیاری از ویژگی های گیمینگ دیگر مانند G-Sync، نسبت تصویر فوق عریض و DisplayHDR 600.
این یک مانیتور فوق العاده زیباست حتی قبل از اینکه آن را روشن کنید، با یک سری چراغ که میتواند با موسیقی یا جلوه های بصری در عقب و حاشیه های «تقریباً بدون حاشیه» همگام شود. آن را روشن کنید و چشمگیرتر میشود. نسبت تصویر فوق عریض 21:9 مطمئناً فاکتور شگفت انگیزی را ارائه می کند و باعث میشود بازی ها احساس سینماییتری داشته باشند، در حالی که مشخصات آن امکان تجربه لذت بخشی را فراهم می کند و به ما اجازه میدهد تا راه خود را از میان انبوهی از شیاطین با اکشن های نرم و ابریشمی، بدون پاره شدن صفحه، پاره کنیم.
اگر در مورد گیمینگ جدی هستید و میخواهید صفحه نمایش بزرگی داشته باشید، این بهترین مانیتور گیمینگ است.
-
Samsung Odyssey G7 C27G75T
بهترین مانیتور گیمینگ 240 هرتزی
مشخصات فنی
Screen size: 27-inch
Aspect ratio: 16:9
Resolution: 2,560 x 1,440
Refresh rate: 240Hz
Brightness: 350 nits
Response time: 1ms
Viewing angle: 178°(H)/178°(V)
Contrast ratio: 2,500:1
Color support: 95% DCI-P3
دلایل خرید
- پنل VA چشمگیر
- رفرش 240 هرتز در p1440
- هم G-Sync و هم FreeSync دارد
دلایل عدم خرید
- قبل از استفاده نیاز به کالیبراسیون دارد
بهترین مانیتورهای گیمینگ معمولاً در دو دسته قرار میگیرند: نرخ تازه سازی سریع یا وضوح بالا. اما آنها تقریباً هرگز هر دو کار را انجام نمی دهند. در مورد Samsung Odyssey، اینطور نیست. رزولوشن p1440 را در همان صفحه نمایش با نرخ تازه سازی 240 هرتز و همچنین HDR عالی ارائه میکند، که این گزینه را برای هر گیمری که دوست دارد یک روز Esports بازی کند و روز دیگر به یک بازی همه جانبه جهان باز بپرد، تبدیل به یک انتخاب ایده آل میکند.
علی رغم پنل VA استفاده شده، ما در طول آزمایش خود با مشکلی مواجه نشدیم، که با توجه به اینکه این فناوری با مشکلاتی مانند تاری حرکت، سایه و تاخیر مرتبط است، چیزهای زیادی در مورد این مانیتور خاص میگوید. در واقع، با توجه به خوب بودن رنگ ها و روشن بودن آن، با پنل IPS اشتباه گرفته میشود. اگرچه برای رسیدن به آن نقطه، ممکن است لازم باشد مقداری کالیبره انجام دهید.
این مانیتور کامل نیست زیرا راه اندازی آن به مقداری کار نیاز دارد. اما Samsung Odyssey G7 یک انتخاب ایده آل برای گیمرهایی است که تنوع در کتابخانه های گیمینگ خود دارند.
-
گیگابایت Aorus FV43U
بهترین مانیتور گیمینگ برای رایانه شخصی و کنسول نسل فعلی
مشخصات فنی
Screen size: 43-inch
Aspect ratio: 16:9
Resolution: 3840 x 2160
Refresh rate: 144Hz
Brightness: 1,000 nits
Response time: 1ms
Viewing angle: 178/178
Contrast ratio: 4000:1
Color support: 97% DCI-P3/ 150% sRGB/ 99% AdobeRGB
Weight: 10kg
دلایل خرید
- عملکرد فنی بهتر از تلویزیون
- نرخ تازه سازی سریعتر از تلویزیون
- HDR مناسب که به خوبی پیاده سازی شده است
دلایل عدم خرید
- برای کارهای اداری معمولی خیلی بزرگ است
نمایشگر 43 اینچی ممکن است برای بسیاری از کاربران خیلی بزرگ باشد، اما اگر یک گیمر حرفه ای هستید، ممکن است همان این چیزی باشد که شما به آن نیاز دارید. این کیفیت 4K QDعملکرد فنی بهتری را نسبت به یک تلویزیون با صفحه نمایش بزرگ ارائه میدهد و همه چیزهایی را که از یک مانیتور گیمینگ نیاز دارید ارائه میدهد.
نشستن پشت این هیولا در ابتدا این حس را منتقل میکند که یک بچه دو ساله شیطون هستید که از نزدیک به تلویزیون خیره شده اید. اما این یکی را در اتاق نشیمن یا گیمینگ خود تنظیم کنید و نرخ تازه سازی سریع، صفحه نمایش مات و تنظیمات بهینه شده برای گیمینگ و همچنین 1000 نیت روشنایی خواهید داشت که آن را بهتر از اکثر تلویزیون ها میکند. برخلاف سایر مانیتورها، دارای مجموعه ای عالی از بلندگوها نیز میباشد.
رنگ ها واضح هستند و زوایای دید بهتر از حد متوسط هستند، و نرخ تازه سازی 144 هرتز عملکرد فوق العاده ای در حفظ نرمیحرکت برای گیمینگ های سریع و دیوانه وار انجام میدهد، در حالی که سایه ها و تاری های حرکتی در دسترس نیستند. به لطف پشتیبانی از HDR، بازی های دارای HDR نیز فوق العاده به نظر می رسند.
-
سامسونگ CRG9
بهترین مانیتور گیمینگ فوق عریض
مشخصات فنی
Screen size: 49-inch
Aspect ratio: 32:9
Resolution: 5,120 x 1,440
Refresh rate: 120Hz
Brightness: 600cd/m2 – 1000cd/m2
Response time: 4ms
Viewing angle: 178°(H)/178°(V)
Contrast ratio: 3,000:1
Color support: 1.07B
دلایل خرید
- اندازه صفحه نمایش عالی
- HDR
دلایلی عدم خرید
- منو میتواند مشکل ساز باشد
- نیاز به تنظیمات دارد
ممکن است بسیار گران باشد و برای اجرا به یک راه اندازی رایانه های گیمینگ قاتل نیاز داشته باشد، اما سامسونگ CRG9 کاملاً ارزش آن را دارد. این مانیتور بزرگتر از حد متوسط 49 اینچی دارای حاشیه های نازکتر از اکثر مانیتورهای گیمینگ و ویژگی حالت تصویر به تصویر است که به شما امکان میدهد از دو ورودی مختلف استفاده کنید و تنظیم دو مانیتور را در یک مانیتور شبیه سازی کنید.
این نمایشگر فوق عریض، تصویری غیرعادی را درست در هنگام راه اندازی تولید میکند، به طوری که ما احساس کردیم که در طول آزمایش باید با تمام تنظیمات دست و پنجه نرم کنیم. رنگ ها زیبا به نظر میرسند، گویی تصاویر از صفحه بیرون می آیند، و همه چیز به شدت عالی است.
برای اکثر مردم، سامسونگ CRG9 احتمالاً ارزشش را ندارد. اما اگر پول داشته باشید، مطمئناً عملکرد حماسی گیمینگ را دریافت خواهید کرد. و این بدون ذکر پشتیبانی از HDR 1000 است.
-
Alienware AW2524HF
بهترین مانیتور گیمینگ 500 هرتزی
مشخصات فنی
Screen size: 24.5 inches
Aspect ratio: 16:9
Refresh rate: 500Hz
Brightness: 400 nits
Response: 0.5ms gtg
Contrast: 1,000:1
Color support: 99% sRGB
Inputs: 2x DP 1.4, 1x HDMI 2.1, 1x USB 3.2, 2x USB 3.2, 2x USB 3.2 Gen1 (one port with BC1.2 power-charging)
دلایل خرید
- نرخ تازه سازی فوق العاده بالا
- پشتیبانی از AMD FreeSync Premium
- کیفیت تصویر عالی
- دو عدد DisplayPort 1.4500 هرتز با نرخ تاخیر 0.5 میلی ثانیه
- مقرون به صرفه
دلایلی عدم خرید
- رایانه های شخصی با قدرت کمتر نمی توانند از آن استفاده کنند
- چند مشکل طراحی وجود دارد
- HDRندارد
- برای یک مانیتور 24 اینچی p1080 بسیار گران است
یکی از بزرگترین نقاط فروش Alienware AW2524HF نرخ نوسازی باورنکردنی 500 هرتز آن است که با اختلاف زیادی از سایر مانیتورهای گیمینگ موجود در بازار عبور میکند. و در حالی که این به خودی خود یک ویژگی عالی است، این مانیتور نکات مثبت بیشتری دارد. از AMD FreeSync Premium پشتیبانی میکند، که مکمل نرخ تازه سازی و زمان پاسخگویی سریع است، که زمانی که این مورد را با شوترهای اول شخص و سایر بازی های EA که نیاز به تأخیر کمی یا بدون تاخیر دارند، بیشتر مشهود بود.
روشنایی بسیار بالاست و کیفیت تصویر عالی نمایشگر را به خوبی همراهی میکند و گیم پلی را حتی بیشتر میکند. این مانیتور گیمینگ همچنین دارای دو DisplayPort 1.4 است که به طور کامل از نرخ تازه سازی و زمان پاسخگویی آن پشتیبانی میکند. همه اینها با قیمتی مقرون به صرفه تر از مدل قبلی است.
با این حال برخی از اخطارها در مورد این نمایشگر وجود دارد. یکی از بزرگترین موارد این است که دستگاه گیمینگ شما باید بتواند از مشخصات این مانیتور پشتیبانی کند، بنابراین اگر مدل قدیمی تری دارید، باید جای دیگری را جستجو کنید. پایه مانیتور یک طراحی بد دارد، زیرا به سادگی آنقدر سنگین نیست که از تکان خوردن کل صفحه هنگام جابجایی جلوگیری کند. HDR آن خوب است اما هیچ چیز شگفت انگیزی نیست، که با توجه به اینکه قیمت آن هنوز بسیار بالاست، ناامید کننده به نظر میرسد.
-
Corsair Xeneon Flex 45WQHD240
تنها مانیتور گیمینگی که اگر بتوانید بخرید دیگر به مانیتور جدیدی نیازی نخواهید داشت
مشخصات فنی
Screen size: 45-inch
Aspect ratio: 21:9
Resolution: 3440×1440
Refresh rate: 240Hz
Brightness: 1,000nit peak brightness
Response time: 0.03ms gtg
Viewing angle: 178/178
Contrast ratio: 1,500,000:1
Color support: 1.07B (10-bit RGB)100% sRGB, 98.5% DCI-P3, 96.3% AdobeRGB
Weight: 7.7lb (3.5 Kg)
دلایل خرید
- کیفیت تصویر عالی
- رنگ های غنی با مشکی عمیق
دلایلی عدم خرید
- بدون تنظیم چرخش یا ارتفاع
- کیت گران قیمت
اگر میخواهید اولین پذیرنده مانیتورهای گیمینگ خم شونده باشید، Corsair Xeneon Flex 45WQHD240 یک مورد عالی است. در کنار قیمت سرسام آور تنها چیزی که میتوان از آن شکایت کرد، عدم تنظیم چرخش و ارتفاع است. و اگر HDR مناسبی داشتیم خوب بود.
با این حال این مانیتور گیمینگ همه کاره به شما امکان میدهد تقریباً از هر سبک گیمینگ لذت ببرید، زیرا به لطف پنل خم شونده آن که تا 800R انحنای عمیق را ارائه میدهد، تا از نظر بصری لذت ببرید. مکانیسم خم شدن، به عقیده ما، هنوز کمی درهم و برهم است، اما واقعاً در آزمایش خود کنترل آن را بد ندیدیم.
این مانیتور OLED است. ما متوجه شدیم که رنگ های زنده و مشکی عمیق را نیز ارائه میکند و پخش ویدیوها را بسیار لذت بخش تر و همه جانبه تر میکند. و در حالی که تنها p1440 است و تعداد پیکسل آن متوسط است، تصاویر بصری هنوز بسیار واضح هستند. به علاوه فضای زیادی برای بهره وری نیز وجود دارد.
-
LG OLED Flex
بهترین مانیتور گیمینگ منحنی
مشخصات فنی
اندازه صفحه نمایش: 42 اینچ
Screen size: 42-inch
Aspect ratio: 16:9
Resolution: 3,840 x 2,160
Refresh rate: 120Hz
Brightness: Not specified
Response time: 0.3ms
Contrast ratio: Near infinite
Color support: Wide color gamut
دلایل خرید
- خمش صاف، بدون درز و به صورت خودکار
- کیفیت تصویر فوق العاده
- پنل سریع با امکانات زیاد
- به عنوان تلویزیون دو برابر گسترده میشود
دلایل عدم خرید
- به طرز چشمگیری گران است
- فضا را اشغال میکند
- منوی OSD بزرگ
اگرچه مانیتورهای خم شونده هنوز نسبتاً جدید هستند (البته گران هستند) نیاز آشکاری در فضای گیمینگ رایانه شخصی به آنها وجود دارد، اما به اندازه کافی همه کاره هستند تا در هر ژانری که در هر زمان به آن علاقه دارید بهترین تصاویر بصری را به شما ارائه دهند. علی رغم اینکه ال جی OLED Flex یکی از اولین پیاده سازی های این فناوری است، این قابلیت خم شدن را با چنین ظرافتی ارائه می دهد که پیش نمایش بسیار دقیقی از ظاهر نمایشگرهای گیمینگ آینده به شما ارائه میدهد.
این قابلیت خم شدن خودکار آن است که به شما امکان میدهد تنظیمات انحنا را تنها با فشار دادن یک دکمه از راه دور کنترل کنید. تجربه اولیه ما با این فناوری را به تجربه ای بسیار یکپارچه و لذت بخش تبدیل کرده است. اما ما حتی در هنگام پخش عناوین رقابتی و سریع و همچنین کیفیت تصویر واضح، دقیق و تمیز، تصاویری کاملاً صاف را نیز دریافت کردیم.
این بهترین انتخاب برای همه با توجه به قیمت بالای آن نخواهد بود. اما مطمئناً بهترین مانیتور گیمینگ را برای کاربران خاص میسازد، و این واقعیت که به عنوان یک تلویزیون هوشمند عمل میکند، اساساً به این معنی است که شما دو دستگاه را در یک دستگاه دریافت میکنید.
چگونه بهترین مانیتور گیمینگ را برای خود انتخاب کنید
اگر به دنبال بهترین مانیتور گیمینگ هستید بدانید که قبل از انتخاب صفحه نمایشی که میز شما را زیبا میکند، باید چند نکته را در نظر داشته باشید.
باید با شرایط و مشخصات زیر آشنا شوید تا تضمین کنید که بهترین مانیتور گیمینگ را که برای شما ایده آل ترین گزینه است، خریداری می کنید. همچنین به این معنی است که شما مجبور نخواهید بود برای ویژگی های بیشتری که ممکن است به آنها نیازی داشته باشید هزینه اضافی بپردازید.
اندازه صفحه نمایش: هنگامی که به دنبال یک مانیتور گیمینگ هستید، یکی از مهم ترین مواردی که باید در نظر بگیرید اندازه صفحه نمایش است. اندازه های نمایشگر بالاتر میتواند منجر به تجربه های همه جانبه تر گیمینگ شود، زیرا گیمینگ فضای دید بیشتری را پر میکند، اما همچنین باید مطمئن شوید که فضای لازم برای نگهداری یک نمایشگر بزرگ را دارید. ناگفته نماند که هر چه مانیتور بزرگتر باشد، قیمت نیز بالاتر میرود.
نسبت تصویر: نسبت تصویر یک مانیتور گیمینگ به تعیین عرض و ارتفاع نمایشگر کمک میکند. اکثر نمایشگرهای عریض دارای نسبت تصویر 16:9 هستند، در حالی که مانیتورهای قدیمی تر دارای فرمت مربعی 4:3 هستند که ممکن است در سال 2023 بسیار قدیمی به نظر برسند. نمایشگرهای فوق عریض با نسبت تصویر 21:9 به سرعت در حال رشد هستند. زیرا نمای وسیع تری از بازی های شما ارائه میدهند، به همین دلیل است که بسیاری از Ultra-Wide لیست ما را از بهترین مانیتورهای گیمینگ در سال 2023 قرار داده اند.
رزولوشن: یکی دیگر از عوامل مهمی که باید در هنگام جستجوی مانیتور ایده آل برای نیازهای خود در نظر بگیرید، وضوح است. هرچه این عدد بیشتر باشد، تصویر واضح تر است. با این حال برای هر چیزی که بالاتر از فول اچ دی (1920 در 1080) باشد، به کارت گرافیک قدرتمندتری نیاز خواهید داشت، حتی اگر بسیاری از مانیتورهای گیمینگ دارای وضوح WQHD و 4K باشند.
نرخ تازه سازی: زمانی که بیشتر به دنبال بازی Counter-Strike و سایر شوترهای اول شخص مانند آن هستید، نرخ تازه سازی حیاتی تر میشود. هرچه نرخ تازه سازی بیشتر باشد، مانیتور میتواند فریم های بیشتری در ثانیه (فریم بر ثانیه) را پشتیبانی کند که منجر به تجربه گیمینگ روان تری می شود. نرخ به روز رسانی 60 هرتز همچنان در سال 2022 رایج ترین است و برخی از مانیتورهای 4K با فرکانس 120 هرتز نیز وجود دارند. با این حال نرخ به روز رسانی 144 هرتز و حتی 200 هرتز بیشتر به چشم میآیند.
زمان پاسخگویی: یک مانیتور گیمینگ عالی زمان پاسخگویی پایینی را ارائه میدهد، به این معنی که اقدامات سریع و روان بدون تاخیر ورودی انجام میدهید. کمترین زمان پاسخ برای مانیتورهای TN (در بخش بعدی به آن خواهیم پرداخت) 1 میلی ثانیه است، در حالی که مانیتورهای IPS جدیدتر معمولاً زمان پاسخگویی 4 میلی ثانیه کمتری دارند. هنگامی که به صورت رقابتی بازی میکنید، بسیار مهم است که این تعداد را تا جایی که میتوانید پایین نگه دارید تا از تاخیر جلوگیری کنید.
نوع پنل: اینجاست که همه چیز کمی فنی میشود. نوع پنلی که یک مانیتور گیمینگ استفاده میکند تا حد زیادی به زمان پاسخگویی و وضوح تصویر کمک میکند. پانل های TN (نماتیک پیچ خورده) که اغلب مقرون به صرفه تر هستند، کمترین زمان پاسخ گویی را دارند اما معمولاً زاویه دید خوبی ندارند. از سوی دیگر پنل های IPS زوایای دید و باز تولید رنگ فوق العاده ای دارند، اما معمولاً زمان پاسخ دهی بالاتری دارند. در همین حال پنل های VA (تراز عمودی) بین این دو قرار دارند، اگرچه زمان پاسخ آهسته آن باعث میشود این پنل ها در دنیای گیمینگ کمیاب شوند.
زاویه دید: در حالی که اکثر مردم بازی ها را درست جلوی مانیتور گیمینگ خود انجام میدهند، این همیشه صادق نیست، به ویژه زمانی که مخاطبی نیز وجود دارد. زوایای دید مانیتور به شما میگوید که از چه زاویه ای میتوانید به مانیتور نگاه کنید و همچنان یک تصویر واضح ایجاد کنید. هرچه این اعداد به 180 نزدیکتر باشند، هنگام ایستادن بیشتر در دو طرف مانیتور یا نگاه کردن به آن از بالا یا پایین، تجربه تماشای شما بهتر خواهد بود.
G-Sync و FreeSync: احتمالاً متوجه شده اید که بسیاری از بهترین مانیتورهای گیمینگ در سال 2022 دارای فناوری G-Sync یا FreeSync هستند (گاهی اوقات حتی هر دو). اینها به ثابت نگه داشتن فریم در ثانیه (fps) کمک میکنند، با پارگی صفحه مبارزه میکنند و تاخیر ورودی را به حداقل میرساند. G-Sync توسط Nvidia توسعه داده شده است، بنابراین به کارت گرافیک Nvidia نیاز دارد. و این فناوری در مانیتور تعبیه شده است که میتواند برچسب قیمت آنها را افزایش دهد. از طرف دیگر FreeSync توسط AMD ساخته شده است. از آنجایی که استفاده از آن توسط سازندگان رایگان است، مانیتورهایی که از آنها استفاده میکنند معمولا مقرون به صرفه تر هستند.
چه نوع مانیتوری برای گیمینگ بهتر است؟
بسته به نحوه گیمینگ شما، پاسخ میتواند بسیار متفاوت باشد. بهترین مانیتورها، تصاویری واضح تر با رتبه HDR (محدوده دینامیکی بالا) بالاتر خواهند داشت در حالی که مانیتورهای استاندارد گرافیکی کمتر از خیره کننده (اما همچنان قابل قبول) دارند. بنابراین بهترین نمایشگرهای گیمینگ کنتراست، روشنایی و عمق رنگ بالاتری دارند تا بازی های شما تا حد امکان زنده و واقعی به نظر برسند.
مانیتورهای گیمینگ میتوانند از 24 تا 50 اینچ متغیر باشند، بنابراین مهم است که مانیتوری را انتخاب کنید که نه تنها با بودجه شما، بلکه با محدودیت های فضایی شما نیز متناسب باشد. مانیتورهای گیمینگ فوق عریض میتوانند انتخابی عالی باشند، اما قطعاً با نیازهای همه سازگار نیستند، بنابراین باید اندازه مانیتور گیمینگ ایده آل خود را در نظر بگیرید و از آنجا انتخاب کنید.
نمایشگرهای گیمینگ فوق عریض دارای نسبت صفحه نمایش 21:9 هستند در حالی که مانیتورهای استاندارد دارای نسبت تصویر 16:9 هستند، بنابراین مانیتورهای فوق عریض بر روی نمایشگر افقی تمرکز میکنند. صفحه نمایش بسیار عریض امکان غوطه وری بهتر در حین گیمینگ را فراهم میکند، زیرا به شما امکان میدهد بیشتر از یک مانیتور استاندارد، محیط درون بازی را ببینید.
برخی از مانیتورهای گیمینگ به G-Sync مجهز خواهند شد، اما این فناوری تنها زمانی در دسترس است که با کارت گرافیک سازگار انویدیا Pair شود. سطوح مختلفی از G-Sync وجود دارد، اما هدف نهایی آن جلوگیری از پاره شدن صفحه نمایش در هنگام بازی است. یک اتفاق رایج زمانی که نرخ فریم بازی با نرخ تازه سازی مانیتور مطابقت ندارد.
سایر مانیتورهای گیمینگ دارای FreeSync خواهند بود که نسخه AMD G-Sync است. در حالی که هر دو به تعادل نرخ فریم گیمینگ ها در برابر نرخ تازه سازی مانیتور کمک میکنند، FreeSync از طریق DisplayPort و کابل HDMI کار میکند. با این حال، G-Sync فقط با DisplayPort کار میکند.
هنگام انتخاب یک مانیتور گیمینگ، مانیتوری با زمان پاسخ و نرخ تازه سازی فوق العاده سریع نیاز دارید. تنها چند ثانیه میتواند به معنای تفاوت بین برد یا باخت در دور گیمینگ هایی مانند Fortnite یا Apex Legends باشد. در این صورت، ممکن است برای کاهش تاخیر و از بین بردن رقبا، یک گزینه p1440 با نرخ تازه سازی 240 هرتز یا 360 هرتز بخواهید.
آیا 240 هرتز بهتر از 144 هرتز است؟
به طور کلی هر چه نرخ تازه سازی مانیتور بالاتر باشد، تصاویر روی صفحه نمایش نرم تر است. اکثر نمایشگرهای استاندارد به 60 هرتز محدود میشوند، اما 144 هرتز به سرعت به یک ویژگی محبوب تبدیل میشود زیرا معمولاً ارزان تر هستند. یک صفحه نمایش 240 هرتزی نسبت به بهترین مانیتور 4K و 144 هرتزی نرمتر به نظر میرسد، اما با افزایش وضوح تصویر، برای اجرای یک بازی مدرن AAA با سرعت 144 فریم در ثانیه و با کیفیت 4K، به یکی از بهترین کارت های گرافیکی نیاز دارید.
چیزی که واقعا قابل توجه خواهد بود رزولوشن پایین تر است، مانند p1080 یا حتی p1440، جایی که بهترین کارت گرافیک p1440 میتواند به راحتی تا 144 فریم در ثانیه را در هر تعداد گیمینگ دریافت کند. با فرض اینکه V-Sync را برای رفع پاره شدن صفحه روشن کرده اید، ممکن است کارت گرافیک شما فریم های بیشتری را در ثانیه نسبت به مانیتور 144 هرتزی شما منتشر کند، اما شما فقط 144 فریم در ثانیه خواهید داشت.
یک مانیتور گیمینگ 240 هرتزی قطعا فضای بیشتری را برای کار با فریم در ثانیه به کارت گرافیک شما میدهد، اما اگر کارت گرافیک شما نمی تواند در حین گیمینگ از 144 فریم بر ثانیه بگذرد، نرخ تازه سازی بالاتر در مانیتور گیمینگ 240 هرتزی احتمالاً هدر خواهد رفت. و از آنجایی که این مانیتورها عموماً گرانتر هستند، بهتر است یک مانیتور گیمینگ 144 هرتزی بهتر با ویژگی های بهتر با همان قیمت تهیه کنید.
مانیتور چه اندازه برای بازی بهتر است؟
در حالی که این یک سوال بسیار ذهنی است، برخی از قوانین کلی وجود دارد که باید هنگام در نظر گرفتن اندازه مانیتور گیمینگ خود رعایت کنید. به طور کلی، گیمرها و ورزش های الکترونیکی به بالاترین نرخ رفرش ممکن نیاز دارند و باید بتوانند همه چیز را به یکباره روی صفحه ببینند، بنابراین اندازه صفحه نمایش کوچکتر ترجیح داده میشود. اکثر حرفه ای ها از چیزی بزرگتر از نمایشگر 27 اینچی استفاده نمی کنند.
اگر سرمایه گذاری هنگفتی روی یک دستگاه گیمینگ رده بالا انجام داده اید، هر چند که با یکی از بهترین کارت های گرافیک موجود در سراسر دنیا کار میکند، ممکن است به دنبال لذت بردن از برخی از جذابیت هایی باشید که این نوع کارت ها میتوانند، به خصوص در تنظیمات 4K در حالت فوق العاده تولید کنند. در این مورد، بزرگتر شدن ضرری ندارد، به خصوص اگر پولی برای خرید یک مانیتور گیمینگ رده بالا پرداخت میکنید، اما مانیتورهای 32 اینچی یا بزرگتر به شما امکان میدهند جزئیات بیشتری را در حین بازی کردن ببینید. با این حال مانیتور خیلی بزرگی نخرید، زیرا معیار کلیدی برای استفاده در اینجا پیکسل در هر اینچ است، بنابراین اگر صفحه نمایش 32 اینچی 4K دارید، پیکسل های بیشتری نسبت به صفحه نمایش 48 اینچی در یک مانیتور 4K خواهید داشت. و از آنجایی که پیکسل های متراکم تر به معنای وضوح بالاتر است، 42 اینچ حداکثری است که باید در یک مانیتور 4K متمرکز بر کیفیت گرافیکی به دنبال آن باشید.
چگونه مانیتورهای گیمینگ را آزمایش میکنیم
با کمال تعجب، تست مانیتورهای گیمینگ کمی بیشتر از آن چیزی است که فکر میکنید. این چیزی فراتر از تماشای فیلم و اجرای چند بازی است. اگرچه مسلماً ما نیز تا حدودی این کار را انجام میدهیم. پس از همه اینها باید ببینیم که هر مانیتور در سناریوهای دنیای واقعی چگونه عمل میکند. این کار سختی است، اما یک نفر باید آن را انجام دهد. با این حال بیشتر از آن، ویژگی های اساسی هر مانیتور گیمینگ مانند وضوح، نرخ تازه سازی، زمان پاسخ دهی، باز تولید رنگ و زوایای دید را مد نظر قرار دهید و هر کدام را بر اساس آن آزمایش کنید. همچنین ویژگی های اضافی مانند پشتیبانی HDR، پشتیبانی از G-Sync و AMD FreeSync و فیلتر نور آبی را آزمایش می کنیم. طبیعتاً ما به جنبه های طراحی آن، از زیبایی شناسی گرفته تا پایه، نصب و در دسترس بودن پورت ها، نگاه خوبی می اندازیم، زیرا این موارد به همان اندازه مهم هستند. سپس همه چیزهایی را که در مورد مانیتور گیمینگ یاد گرفته ایم، به کار میگیریم و آن را با قیمت آن مقایسه میکنیم. اینکه آیا عملکرد و ویژگی های آن ارزش قیمت را دارد یا نه.
شرکت رسام سرور ایرانیان نمایندگی فروش سرور ، استوریج و قطعات شرکت hpe میباشد.